Atviros rankų lenkimo varžybos

Sporto renginys buvo skirtas sausio 13-osios įvykiams paminėti. Jėgas išbandė jau­nimo komandos iš Mažeikių, Skuodo, Gargž­dų, Radviliškio, Šilalės, Šilutės, Kaltinėnų ir Var­nių.

Varžytasi net 36 kategorijose: vaikinai iki 18 m.: kairė ir dešinė rankos – 55 kg, 60 kg, 65 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg, +80 kg; merginos iki 18 m.: kairė ir dešinė rankos – 50 kg, 60 kg, +60 kg; vyrai iki 21 m.: kairė ir dešinė rankos – 70 kg, 75 kg, 80 kg, 85 kg, +85 kg; moterys iki 21 m.: kairė ir dešinė rankos – 50 kg, 60 kg, +60 kg. 

Dalyviai, savo svorio kategorijoje užėmę pirmąją ir antrąją vietas, galėjo varžytis absoliučioje kategorijoje. Čia jėgas išbandė 14 vaikinų ir 11 merginų. 

Tarp vaikinų pirmąją vietą iškovojo Žygimantas Beržinis iš Mažeikių, antrąją užėmė Karolis Macevičius iš Skuodo, trečias liko Giedrius Jokubauskas iš Šilalės. Nedaug iki prizinės vietos pritrūko ir mūsų gimnazistui Gintarui Gedminui – jis užėmė ketvirtąją vietą.

Tarp merginų stipriausia pasirodė esanti Gintarė Urbonavičiūtė iš Radviliškio, antroji vieta atiteko Mo­­nikai Žąsytytei iš Gargždų, trečioji – Austėjai Jo­ciu­­tei iš Radviliškio.  

Bendroje įskaitoje daugiausiai taškų surinko Gargž­dų atstovai, antra liko Rad­viliš­kio komanda, tre­čiąją vietą užėmė Lau­kuvos jaunimas. 

Dėkojame visiems dalyviams, komandų treneriams už bendradarbiavimą, teisė­jams bei visiems kitiems, kurie pagelbėjo organizuojant šį puikų renginį.

Robertas MIKUTIS

Laukuvos Norberto Vėliaus gimnazijos kūno kultūros mokytojas metodininkas, Šilalės sporto mokyklos treneris 

AUTORIAUS nuotr.