Studijuok Ikimokyklinę ir priešmokyklinę pedagogiką Klaipėdos valstybinėje kolegijoje!

Vykstant šiuolaikinio gyvenimo socialiniams, ekonominiams, kultūriniams pokyčiams, taip pat kintant ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo sampratai bei turiniui, tapo aktualu stiprinti ugdymo individualizavimą ir rengti pedagogus, gebančius prisitaikyti prie vaiko raidos pokyčių. Klaipėdos valstybinė kolegija kviečia pasirinkti Ikimokyklinės ir priešmokyklinės pedagogikos studijų programą, kuri šiuo metu labai paklausi darbo rinkoje. Trumpa studijų programos trukmė ir penkios pedagoginės praktikos sudaro galimybę Kolegijos studentui įgyti reikalingų specialybei žinių bei praktinių įgūdžių.

Ši studijų programa ypatinga inovatyviu, šiuolaikinio žmogaus augimo ir ugdymosi poreikius atliepiančiu turiniu. Studijų programa orientuota į ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogo rengimą darbui su ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikais, pasižymi teorinių bei praktinių dalykų sąveika. Pagrindinis šios studijų krypties tikslas – parengti aukštąjį koleginį išsilavinimą turintį ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogą, atpažįstantį bendruosius ir individualius vaiko raidos ypatumus, suprantantį skirtingus ikimokyklinio amžiaus vaiko ugdymo poreikius bei gebėjimus, organizuoti ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikų ugdymą, kuriantį vaiko fizines bei psichines galias stimuliuojančią ir motyvuojančią aplinką bei plėtojantį partnerystę su šeima.

Kolegijoje paskaitas skaito užsienio mokslininkai, Lietuvos lopšelių-darželių direktoriai, direktorių pavaduotojai ugdymui ir stiprūs pedagogai-praktikai. Studentai praktikas atlieka visame Vakarų Lietuvos regione bei užsienyje pagal „Erasmus+“ programą. Baigęs studijas, ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogas galės dirbti visose ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programas teikiančiose švietimo įstaigose su vaikais nuo gimimo iki 7 metų.

Iš kitų Lietuvos aukštosiose mokyklose siūlomų programų, kurios rengia ikimokyklinio ugdymo pedagogus, programa išsiskiria tuo, kad ji yra šiuolaikiška, orientuota į skandinaviško stiliaus vaiko ugdymą ir siūlo bene mažiausią studijų kainą Lietuvoje.

Dėl studijų galima kreiptis el. p.: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba tel: (8-630) 0-77-38, (8-673) 6-90-77.

Atnaujinta Pirmadienis, 29 liepos 2019 10:16