Logo
Spausdinti šį puslapį

Popiežiaus palaiminimas tiems, kurie savo namus dalijasi su kitais

Visos Lietuvos globėjai (rūpintojai) ir įvaikintojai su šeimomis skubėjo į Vilnių, kur daugelis pirmąkart gyvenime turėjo išskirtinę galimybę pasimelsti su į Lietuvą atvykusiu popiežiumi Pranciškumi. 

Lietuvos vyskupų konferencija, tarpininkaujant Šilalės socialinių paslau­gų namams, maloniai pakvie­tė ir mū­sų rajono globėjus (rūpintojus) bei įvai­kintojus dalyvauti bend­roje ro­ži­nio maldoje su popiežiumi Pran­ciš­kumi Vilniaus Auš­ros Var­tų Gailestingumo Motinos kop­ly­čioje.

Sostinė mus sutiko nors šaltoku, bet be lietaus oru, o bendra malda bei susitikimas su popiežiumi visiems paliko nepakartojamų įspūdžių, suteikė gerų emocijų ir įkvėpimo būti geresniems.

Labai noriu padrąsinti šeimas, kurios turi noro bei galimybę globoti arba įvaikinti be tėvų globos likusius vaikus, pasiimti juos svečiuotis savaitgaliais ir švenčių metu. Kviečiu Jus į pa­­galbą: padėkite vaikams užaugti šei­moje, atverdami savo namų duris ir širdis.

Visus, neabejingus vaikų likimui, glo­bos, įvaikinimo klausimais kviečiu kreip­tis adresu: Vytauto Didžiojo g. 17, 

Ši­lalė (II aukštas, 203 kab.), tel: (8-449) 7-00-24, (8-686) 3-51-29, (8-610) 0-75-42; el. p.: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Nuoširdus ačiū globėjų (rūpintojų) šeimoms, vykusioms kartu į šitą nuostabią kelionę.

Birutė GUDAUSKAITĖ-GIRČĖ

Šilalės socialinių paslaugų namų vyr. socialinė darbuotoja 

AUTORĖS nuotr.

 

Atnaujinta Antradienis, 09 spalio 2018 08:16
2016 © „Šilalės artojas“ – Šilalės rajono laikraštis. Visos teisės saugomos