Logo
Spausdinti šį puslapį

Vandalai turi būti nubausti

Didžioji dalis žmonių puoselėja ir saugo savo aplinką ir visa, kas teikia džiaugsmą: medį, krūmą, augalą. De­ja, vis dar atsiranda ir tokių, kurie su jais barbariškai susidoroja.

Į „Šilalės artojo“ redakciją užsukusi moteris be nuoskaudos negalėjo kalbėti apie tai, ką patyrė savaitgalį. Ir papasakojo istoriją nuo pat pradžių:

„Duktė išvažiavo į užsienį, ten ištekėjo, susilaukė dviejų pametinukų sūnų. Mes, seneliai, nusprendėme pasodinti anūkėliams po ąžuoliuką. Auginome juos kolektyviniame sode, bet kadangi labai mylime pušyną, mat senelis šalia jo augo, nutarėme, kad juos reikia perkelti ten. Ir pasodinome gražioje vietoje, šalia suoliuko, pavėsinės: prieš metus - vieną, o kitą - šiemet. Medeliai augo gražūs, kaip ir anūkėliai.

Praėjusį penktadienį nuėjome prie jų, pasidžiaugėme, o sekmadienį jie jau gulėjo ant žemės nulaužytomis šakomis ir viršūnėmis.

Labai liūdna, kad esama tokių beširdžių, bedievių, sąžinę praradusių žmonių. Nežinau, kaip reikės pa­aiškinti dukrai, nes ji svajojo atvykusi visų pirma su vaikais aplankyti ąžuoliu­kus...

Noriu paprašyti pušyne besilankančių žmo­nių, gal kas nors matė, kaip buvo draskomi ir pjaustomi medeliai“.

Norisi tikėti, jog atsiras pilietiškų žmonių, ir niokotojai bus nubausti.

Eugenija BUDRIENĖ

Skaitytojos nuotr.

Atnaujinta Antradienis, 22 rugpjūčio 2017 08:23
2016 © „Šilalės artojas“ – Šilalės rajono laikraštis. Visos teisės saugomos