„Tele2“ pasiūlymas verslui

Verslo auginimui ir jo efektyvumo didinimui spalis yra itin geras laikas, nes šį mėnesį „Tele2“ skelbia ypač patrauklias sąlygas užsisakyti „Power Pack“. Tai – naujas viskas viename paketas, kuris įmonėms suteikia reikalingiausias ryšio, interneto ir telefonijos paslaugas bei geresnius įrangos pasiūlymus už vieną, mažesnę kainą.

„Verslo savininkai neturi laiko ieškoti, kur gauti skirtingas paslaugas ar įrenginius geriausiomis sąlygomis, todėl, siekdami būti jų veiklos augimo partneriais, viskuo pasirūpinome iš anksto. „Power Pack“ – tai neribotų pokalbių, daugiau duomenų, internetą biurui ir geresnių įrangos pasiūlymų suteikiantys planai, su kuriais išmani skambučių valdymo paslauga pridedama nemokamai“, – sakė Mindaugas Ambrasas, „Tele2“ verslo klientų pardavimų vadovas.

Išmanus skambučių valdymas – nemokamai

Į kiekvienam verslo klientui personalizuotą „Power Pack“ paketą nemokamai įtraukiama „Tele2“ išmaniojo skambučių valdymo paslauga užtikrins, kad nebūtų praleistas nė vienas įeinantis skambutis, o tai reiškia – ir potencialus užsakymas.

„Automobilių servisams, kavinėms ar didesniems verslams nebereikės laidinio telefono – jo numeris išliks, tačiau, jį surinkusių klientų skambučiai bus nukreipiami į išmaniuosius. Juose, tiesiog programėlėje, skambučius galima peradresuoti, sujungti arba nustatyti darbo valandų limitą – viską, ką anksčiau atlikti buvo įmanoma tik turint griozdiškas laidines stoteles“, – pasakojo „Tele2“ verslo klientų pardavimų vadovas.

Be to, šis sprendimas leidžia sukurti bei įrašyti unikalų pasisveikinimo pranešimą, nukreipti skambučius kitu numeriu, nepažeidžiant GDPR aktyvuoti pokalbių įrašymą bei išmanųjį autoatsakiklį. O kur dar galimybė susipažinti su praleistų skambučių informacija ar pokalbių statistika – visa tai yra tik dalis išmaniojo skambučių valdymo privalumų, kurie padeda verslui efektyviau bendrauti su klientais bei partneriais ir galbūt daugiau uždirbti.

Naujiems klientams – specialus spalio mėnesio pasiūlymas

Ieškantiems plano, kuris suteiks daugiau vertės jūsų verslui, vertėtų suskubti. „Tele2“ paruošė ypatingą pasiūlymą: nauji verslo klientai, iki lapkričio 1 d. užsisakę  „Power Pack“ planus bei pasirašę 24 mėn. sutartį, visomis plano naudomis net tris mėnesius galės naudotis nemokamai.

Ypač patogu tai, jog pasiūlymu pasinaudoti, užsisakyti paslaugas, įrenginius arba pasikonsultuoti galima Šilalėje, Jono Basanavičiaus g. 11-5 įsikūrusiame operatoriaus salone. Nuo šiol verslo klientus aptarnaujantys vadybininkai dirba ne tik verslo, bet visuose, skirtinguose Lietuvos miestuose esančiuose „Tele2“  salonuose.

Pavyzdžiui, užsakant „Power Pack“ planą su neribotais pokalbiais, SMS ir 16 GB, 100 GB laisvo interneto ir skambučių valdymu kaina (imant 10 SIM), plano kaina – 11,49 Eur/mėn. (už 1 SIM) su 24 mėn. sutartimi, o perkant šias paslaugas atskirai, akcijos metu bendra kaina – 24,97 Eur/mėn. su 24 mėn. sutartimi.

Daugiau informacijos rasite www.tele2.lt/verslui, paskambinę trumpuoju nemokamu numeriu 1885 arba (8-684) 0-00-75 (kaina pagal mokėjimo plano tarifus). Informacija teikiama nuo 7 iki 23 val.

Jovita JARUTIENĖ

Atnaujinta Pirmadienis, 14 spalio 2019 09:38