Logo
Spausdinti šį puslapį

Padėkime vieni kitiems

Šiuo sunkiu laiku, kai visi privalome likti namuose, didžiausia problema tampa atskirtis ir vienišumas. Mieli „Šilalės artojo“ skaitytojai, įveikime jį kartu, dalindamiesi šiuo metu gyvybiškai svarbia informacija. O patikimą ir patikrintą informaciją galite gauti, prenumeruodami rajono laikraštį, su kuriuo į Jūsų namus aktualios žinios atkeliaus du kartus per savaitę.

Saugodami žmones ir save, o tai reiškia, vengdami kontaktų, pašto darbuotojai apribojo susitikimus su savo aptarnaujamų teritorijų gyventojais, todėl daugelis vyresnių žmonių, neturinčių galimybės užsiprenumeruoti laikraštį elektroniniu būdu, gali likti be pagrindinio informacijos šaltinio. Tiems, kurie nesinaudoja internetu ir elektronine bankininkyste, pasaulis susiaurėjo iki namų durų slenksčio. Redakcija pastaruoju metu sulaukia skaitytojų skambučių, jog, dėl koronaviruso susidarius sudėtingai situacijai, nėra paprasta užsisakyti rajono laikraštį antrajam ketvirčiui. Tačiau labai prašome būti atkaklesniems ir, kiek leidžia galimybės, patiems kreiptis į Jūsų teritoriją aptarnaujantį laiškininką. Taip pat dėl prenumeratos galima skambinti bendruoju mobilaus laiškininko tel. numeriu (8-700) 5-54-00 (darbo dienomis nuo 8 iki 20 val., šeštadieniais – nuo 9 iki 16 val.). Internetu laikraštį galima užsisakyti, apsilankius Lietuvos pašto  tinklapyje (www.prenumeruok.lt).

Prašome ir laiškininkų pagal galimybes padėti skaitytojams nelikti be rajono laikraščio.

Kreipiamės į visus jaunesnius žmones, kurių tėvams, seneliams, dėdėms, tetoms bei kitiems artimiesiems, o galbūt ir kaimynams yra sudėtinga patiems užsisakyti „Šilalės artoją“, padaryti tai už juos, pasirūpinti, kad jie neliktų be informacijos apie tai, kaip ir kuo gyvena mūsų rajonas. Jei galite, paklauskite, ar jie yra pratęsę prenumeratą, o jei to nepadarė – užsakykite jiems laikraštį, išsaugokite pavedimo kopiją, kurioje bus matyti, kam užprenumeruotas laikraštis, o redakcija visiems, padariusiems šį gražų darbą, dovanos nemokamą skelbimą (sveikinimą, užuojautą, padėką ar kt.).

Dabar svarbiausia išlikti sveikiems ir išgyventi šį nelengvą laikotarpį. Tikime, jog visų bendromis pastangomis „Šilalės artojas“ ir toliau lankys mūsų skaitytojų namus, atnešdamas pačias svarbiausias rajono naujienas.

„Šilalės artojo“ prenumeratos kaina nesikeičia: 1 mėn. – 4,50 Eur, 3 mėn. – 13,50 Eur, 6 mėn. – 27 Eur. Išsamesnė informacija – www.silalesartojas.lt (skiltyje reklama) arba tel. (8-605) 1-94-07.

 Redakcija                                                                                                                                                                                                                                       

 

Atnaujinta Pirmadienis, 27 balandžio 2020 09:35
2016 © „Šilalės artojas“ – Šilalės rajono laikraštis. Visos teisės saugomos