Logo
Spausdinti šį puslapį

Nelikite be rajono laikraščio – patikimo informacijos šaltinio

Karantinas ir vėl visus mus uždarė namuose. Šiuo laiku didžiausia problema tampa atskirtis ir vienišumas. Tačiau įveikti jį galime dalindamiesi šiuo metu gyvybiškai svarbia informacija. O patikimą ir patikrintą informaciją galite gauti, prenumeruodami rajono laikraštį “Šilalės artojas”, su kuriuo į Jūsų namus aktualios žinios atkeliaus du kartus per savaitę.

Vengdami kontaktų, pašto darbuotojai apribojo susitikimus su savo aptarnaujamų teritorijų gyventojais, todėl daug vyresnių žmonių, neturinčių galimybės užsiprenumeruoti laikraštį elektroniniu būdu, gali likti be pagrindinio informacijos šaltinio. Tai patvirtina ir redakciją pasiekiantys skaitytojų skambučiai – vyresniems gyventojams nėra paprasta užsisakyti rajono laikraštį ateinantiems metams. Tačiau labai prašome būti atkaklesniems ir, kiek leidžia galimybės, patiems kreiptis į Jūsų teritoriją aptarnaujantį laiškininką. Jei Jus aptarnauja mobilusis laiškininkas, jį galima išsikviesti nemokamu tel. numeriu (8-700) 5-54-00 (darbo dienomis nuo 8 iki 20 val., šeštadieniais – nuo 9 iki 16 val.). Internetu laikraštį galima užsisakyti, apsilankius Lietuvos pašto  tinklapyje (www.prenumeruok.lt).

Tačiau prašome ir laiškininkų pagal galimybes padėti skaitytojams nelikti be rajono laikraščio.

Kreipiamės į visus jaunesnius žmones, kurių tėvams, seneliams, dėdėms, tetoms bei kitiems artimiesiems, o galbūt ir kaimynams yra sudėtinga patiems užsisakyti „Šilalės artoją“, padaryti tai už juos, pasirūpinti, kad jie neliktų be informacijos šaltinio. Paklauskite, ar jie yra pratęsę prenumeratą, o jei to nepadarė – užsakykite jiems laikraštį.

„Šilalės artojo” prenumerata 2021 m. Lietuvos pašte priimama tik iki 2020 m. gruodžio 23-iosios. Paskubėkite!”

Visais klausimais, taip pat ir dėl prenumeratos, galite kreiptis į “Šilalės artojo” redakciją tel/ 8-699 67384; 8-449 74195 arba kitais viešai nurodytais kontaktais.

„Šilalės artojo“ prenumeratos kaina 2021-iesiems nesikeičia: 1 mėn. – 4,50 Eur, 3 mėn. – 13,50 Eur, 6 mėn. – 27 Eur. Išsamesnė informacija – www.silalesartojas.lt (skiltyje reklama) arba tel. (8-605) 1-94-07.

Redakcija                                                                         

Atnaujinta Penktadienis, 18 Gruodžio 2020 15:21
2016 © „Šilalės artojas“ – Šilalės rajono laikraštis. Visos teisės saugomos