Projektas „Šilalės kengūros“

2020 m. rugpjūčio 1 d. – 2021 m. rugpjūčio 1 d. VŠĮ „Mindaugo Čepausko sporto klubas“, atstovaujamas grupinių treniruočių trenerės Dovilės Čepauskienės, įgyvendino projektą „Šilalės kengūros“. Projekto metu Šilalės miesto ir rajono merginos/moterys nuo 16 iki 65 metų buvo kviečiamos nemokamai išbandyti naujos kartos intervalines „Kangoo Jumps“ grupines treniruotes. Jų metu pratimai atliekami mūvint specialius spyruoklinius batus.

Fizinio aktyvumo veiklas išbandė net 97 Šilalės merginos bei moterys. Dalyvės ne tik linksmai ir naudingai praleido savo laisvalaikį, bet ir pagerino fizines savybes.

Projektui pasibaigus, įsigytą inventorių planuojama toliau eksploatuoti, taip suteikiant Šilalės žmonėms galimybę išbandyti ir mėgautis įvairiomis treniruotėmis. Manome, jog treniruočių įvairovė gali padėti atrasti kiekvienam tinkamą aktyvaus laisvalaikio praleidimo būdą.

Projektas „Šilalės kengūros“ yra bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

Dovilė ČEPAUSKIENĖ

VŠĮ „Mindaugo Čepausko sporto klubas" trenerė

 

 

Atnaujinta Antradienis, 17 rugpjūčio 2021 15:25