Logo
Spausdinti šį puslapį

Kviečia prisijungti prie Prezidentūros Kalėdų eglutės kūrimo

Artėjant šv. Kalėdoms, Prezidentūra ir ponia Diana Nau­sėdienė pradeda kalėdinės eglutės žaisliukų gaminimo akciją ir kviečia jungtis Lietuvos mokyklas, dienos ir globos centrus, visas šeimas ir iš vilnos nuvelti po kalėdinį paukštį.

D. Nausėdienė kartu su idėjos autore Urte kviečia visus su­siburti drauge. Pasak jos, ši eglutės žaisliukų vėlimo akcija – puiki proga susivienyti bend­ram tikslui.

„Tegul Jūsų rankomis nuvelti paukšteliai suskrenda į Pre­zidentūrą iš užsienio, iš visų Lietuvos regionų, iš mokyklų, iš dienos ir globos centrų, iš kiekvienos šeimos, iš kiekvienų namų. Tegul jie simbolizuoja tai, kas svarbiausia – kad kiekvienas esame unikalus bei reikšmingas, o visi kartu gali­me sukurti bendrus namus Vil­čiai ir Meilei, nuveikti daug gražių ir prasmingų dalykų“, – sakė D. Nausėdienė.

Visi žmonių rankomis nuvelti paukšteliai papuoš pagrindi­nę Prezidentūros kalėdinę eg­lę, dalis jų bus padovanoti tiems, kurie savo darbais prisi­de­da prie gyventojų gerovės.

Prezidento kanceliarija nuveltų paukštelių lauks iki pat šv. Kalėdų. 

Išsamesnė informacija tel. (8-706) 6-40-90; (8-698) 1-23-46.

Nuoroda į vaizdo įrašą-kvietimą: https://www.youtube.com/watch?v=0jdRQDlngCI .

Taip pat, nuotraukas galite rasti Prezidento tinklapyje: https://www.lrp.lt/lt/nuotrauku-galerija/2021-11/?opened=popup/alb4565 .

Rugilė EREMINAITĖ

Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos 

Komunikacijos grupės projektų vadovė

Prezidento kanceliarijos/Roberto DAČKAUS nuotr.

2016 © „Šilalės artojas“ – Šilalės rajono laikraštis. Visos teisės saugomos