Logo
Spausdinti šį puslapį

Skelbiame laimėtojus ir kviečiame prizų

Net porą mėnesių trukęs „Šilalės artojo“ rengtas įspūdingiausio šiųmečio derliaus konkursas baigėsi. Atrinkti trys laimėtojai, kurių atsiųstos nuotraukos sulaukė daugiausiai atsiliepimų, o jų autorius prašome susisiekti su redakcija dėl dovanų atsiėmimo. 

Tokį konkursą, skaitytojų pasiūlymu, organizavome pirmą kartą ir nenusivylėme – įspūdingo dydžio, įmantrių formų bei originaliai pateiktų derliaus nuotraukų sulaukėme itin daug. Džiugu, kad mūsų rajono žmonės yra ne tik puikūs daržininkai, bet ir pasižymi originalia bei subtilia fantazija. Dar smagiau, jog visu tuo dalinasi su kitais „Šilalės artojo“ skaitytojais. Tad laimėtojais galima skelbti visus, kurie ne tik patys pasidžiaugė savo derliumi, bet ir nustebino kitus. O įvertinus atsiliepimus, skelbiame, kas sulaukė daugiausiai „plojimų“.

Įspūdingiausiu derliumi pripažintas beveik 10 kilogramų sveriantis arbūzas (9,95 kg). Šio giganto nuotraukos autorei Skaistei Ur­bonaitei-Gudijonienei atitenka pagrindinis redakcijos prizas – vieno mėnesio „Šilalės artojo“ prenumerata, redakcijos puodelis ir rašiklis.

Prizu už originalumą (pomidorų, riešutų mandalos) bei „dramblinius“ česnakus, kurių kiekvienas sveria daugiau nei 300 gramų, apdovanojama Daiva Rameikienė iš Tūbinių.

Dar viena dovana laukia morką-milžinę, sveriančią apie 900 g,­ užauginusios grimzdiškės Ritos Stulgienės bei jos atžalų. 

Visiems šiems laimėtojams bus įteikti redakcijos puodeliai ir rašikliai.

Visų laimėtojų laukiame redakcijoje, bet prieš tai prašome susisiekti tel.: (8-449) 7-41-95 arba (8-699) 6-73-84.

„Šilalės artojo“ redakcija

Atnaujinta Antradienis, 04 spalio 2022 14:13
2016 © „Šilalės artojas“ – Šilalės rajono laikraštis. Visos teisės saugomos