Logo
Spausdinti šį puslapį

TAURAGĖS RADIJAS

Nuo vasario 15 d. startavo radijo laidų ciklas - „Pilietiškumo dėlionė“ – apie tai, kas vyksta aplink, Rusijos agresijos prieš Ukrainą pasekmes Lietuvai ir pasauliui, pilietinės visuomenės svarbą, dezinformaciją ir gebėjimą ją atpažinti, kultūros įtaką kuriant imperialistinę visuomenę ir kaip išlikti atspariems išorės grėsmėms.

Pirmoji laida Tauragės radijo 98,2 FM eteryje trečiadienį, vasario 15 d., 10:15 val., kartojama ketvirtadienį 17:15val. ir šeštadienį 11:15 val.

Diskusija apie pilietiškumą, patriotizmą ir meilę su žurnalistais Liudu Ramanausku, Romu Sadausku ir Žygimantu Buržinsku, istoriku, Merkinės krašto muziejininku.

Laida transliuojama Lietuvos regioninių radijo stočių asociacijos narių eteryje: Radijo stotis FM99, Radijas TAU 102,9 fm, Saulės Radijas, RS2, Radijo stotis RadijoGAMA, Kapsai Radijo Stotis „Mažeikiai.FM“, Mažeikių aidas , Utenos Radijas, Pulsas

Prie projekto finansavimo prisideda Spaudos radijo ir televizijos rėmimo fondas.

Esame girdimi 98,2 FM dažniu, internete www.tauragesradijas.lt arba su APPS nemokama programėle iOS ir Android platformuose.

2016 © „Šilalės artojas“ – Šilalės rajono laikraštis. Visos teisės saugomos