Šilališkiai snieglentininkai – Lietuvos vicečempionai

Praėjusį savaitgalį Druskininkuose vyko „LTeam” žiemos festivalis ir Lietuvos mokyklų žaidynių finalinės varžybos, kuriose paaiškėjo keturių sporto ša­kų prizininkai. Šiais metais ženkliai išaugo dalyvių skaičius (virš 300), o tai reiš­kia, jog didėja tokių varžybų populiarumas bei konkurencija tarp spor­ti­nin­kų.

Šilalės Dariaus ir Girėno progimnazijos žiemos sporto šakų atstovai jau keletą pas­tarųjų metų aktyviai dalyvauja Lietuvos mo­­kyklų žaidynių finalinėse varžybose. Di­džiulio žiūrovų dėmesio sulau­kė kalnų sli­dinėjimo ir snieglenčių rungtys.

Druskininkų „Snow arenoje“ vykusių var­­žybų metu kalnų snieglenčių rungtyje trium­favo Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijos vaikinų komanda. Šilalės Dariaus ir Girėno progimnazijos atstovai užėmė ant­rąją vietą, trečiąją – Biržų „Saulės“ gimnazija.

Mūsų komandos dalyvis Kristupas Šimkus parodė geriausią rezultatą ir kartu su ko­mandos draugais Einiumi Kononovu bei Aru Jankevičiumi tapo šios rungties vi­ce­čempionais.

Daiva MIKUTAVIČIENĖ

Šilalės Dariaus ir Girėno progimnazijos fizinio ugdymo mokytoja metodininkė 

AUTORĖS nuotr.: šilališkių komanda su švietimo, mokslo ir sporto ministru Al­girdu Monkevičiumi bei LTOK preziden­te Daina Gudzinevičiūte

Atnaujinta Penktadienis, 14 vasario 2020 15:13