Laukuviškių triumfas

Jau tapo tradicija, kad Laukuvos Norberto Vėliaus gim­nazijos fizinio ugdymo mokytojai dar mokslo metų pra­džioje registruoja komandas dalyvauti rajono mokyklų žai­dynėse. 

Šiais mokslo metais sportinė sėkmė laukuviškiams buvo palanki: kvadrato varžybo­se (mokinių, gim. 2007 m. bei jaunesnių) berniukų ir mergai­čių komandos iškovojo pirmą­sias vietas. Merginų tinklinio komanda (gim. 2003 m. ir jau­nesnių) rajono ture taip pat buvo pirma ir užsitikrino teisę žaisti zoninėse varžybose. Lietuvos mokyklų žaidy­nių kaimo vietovių mokyklų zoninėse varžybose vaikinų ir merginų kvadrato komandos tapo nugalėtojomis, o tink­linin­kės, užėmusios antrąją vietą, iškovojo tei­sę dalyvauti tarpzo­ninėse var­žybose. Merginų tink­­linio ir mergaičių kvadrato ko­mandos pelnė pirmąsias vietas ir pateko į finalą. 

Finalinėse varžybose mūsų gimnazijos tinklininkės iškovojo pirmąją vietą ir tapo Lietuvos čempionėmis. Mergaičių kvadrato komanda liko antra.

Nueiti trys etapai, įveikta daug komandų, sužaista daugybė įtemptų rungtynių. Esame laimingos ir džiaugiamės laimėjimais, kurie gar­sina mū­sų gimnaziją Lietuvoje. 

Ingrida GIRČIENĖ

Laukuvos Norberto Vėliaus gimnazijos fizinio ugdymo mokytoja metodininkė 

AUTORĖS nuotr.

 

Daugiau šioje kategorijoje: « Iš mažų širdelių Blynų šventė »