Logo
Spausdinti šį puslapį

„Šilalės herojai“ – orientacinės varžybos automobiliais

Vis dar gyvename pandemijos laikotarpiu. Skaičiuojame dienas iki va­sa­ros ir tikimės, jog vėl galėsime mėgautis išvykomis be apribojimų, su­sitikimais su artimaisiais bei kitomis pramogomis. Kada gi pagaliau vėl bus galima smagiai praleisti laiką? Atsakymas – balandžio 24-ąją.

27-erių kauniečiui Svajūnui Maks­vy­čiui, pasiilgusiam veiksmo ir nuotykių, sušvelninus ribojimus, kilo idėja surengti orientacines varžybas. Iš­girdus šiuos žodžius, galvoje iš karto atsiranda sudėtingų trasų bei žemėla­pių frag­mentai. Tačiau technologijų dė­ka tokie žaidimai tapo prieinami visiems. Tereikia išmaniojo telefono, interneto bei automobilio.

Varžybų starto vieta nėra svarbu. Ji gali būti tiesiog jūsų kieme. Žaidėjai per Questelo (www.questelo.com) internetinę platformą prisijungs vienu metu – balandžio 24 d., 18 val., ir žaidimas pra­sidės. Tai puiki galimybė ne tik gerai praleisti laiką, bet ir pažinti Šilalės mies­tą bei jo apylinkes iš naujo. Žaidėjų lauks ne tik fizinės, bet ir protinės mankš­tos.

Šilalėje tokios orientacinės varžybos bus rengiamos pirmą kartą. Todėl džiugu, jog  idėja sulaukė rėmėjų, kurių dėka prizinis fondas išaugo iki 300 eurų. Ren­ginį remia atvirasis jaunimo cent­ras „Pul­sas”, Šilalės kultūros centras, įmonė „Danlux“, UAB „Šilalės šeimos gydytojo praktika“, Šilalės savivaldybė bei LR Seimo narys Jonas Gudauskas. 

Jei pabodo karantinas ir vyraujanti slogi nuotaika, mielai laukiame jūsų orientacinėse varžybose. Išsamesnė informacija – „Facebook“ tinklalapyje, įvedus raktinius žodžius „Šilalės herojai”, bei Questelo platformoje questelo.com/games/silales-herojai.

Berta MIKUTAVIČIŪTĖ

Orientacinių varžybų „Šilalės herojai” viešųjų ryšių atstovė 

2016 © „Šilalės artojas“ – Šilalės rajono laikraštis. Visos teisės saugomos