Laukia „Auksinių protų“ pavasario sezonas

7 KADRAS nuotr.: akimirka iš ankstesnių „Auksinio proto“ turnyrų. 7 KADRAS nuotr.: akimirka iš ankstesnių „Auksinio proto“ turnyrų.

Su pavasariu atkeliauja ir naujas nacionalinio intelektinio žaidimo „Auksinis protas“ sezonas. Komandos kviečiamos registruotis į kovo 3, 17, 24 ir 31 d., 19 val., vyk­siančius turnyrus, kurie bus rengiami restorano „Meldai“ konferencijų salėje. Protų mūšius rajone jau devintus metus organizuojanti Šilalės viešoji biblioteka žada daug įdomių klausimų ir keturis turiningus vakarus. 

Organizatoriai tikisi ir šį sezoną sulaukti didžiulio būrio komandų. Pernai į turnyrus susirinko rekordinis jų skaičius – net 20, ir visos varžėsi dėl geriausiųjų vardo.

Jau daugelį metų rengiami in­telektiniai žaidimai sulau­kia didelio Šilalės rajono gy­ventojų dėmesio. Dalyviai lau­kia antradienio vakarų, kuomet galės susirinkti, linksmai bei intelektualiai praleisti laiką, sužinoti kažką naujo. Tokie renginiai skatina prasmingą ir turiningą laisvalaikį. 

Iki naujo sezono pradžios li­ko savaitė. Tad organizatoriai ragina suskubti ir registruotis, nes vietų skaičius – ribotas. 

Kviečiame komandas (iki 6 asmenų) registruotis tel. (8-696) 6-90-86.

Rima NORVILIENĖ, 

žaidimo „Auksinis protas“ Šilalėje organizatorė ir vedėja