Charizmatiškiausias pasirodymas

Šilutės kultūros ir pramogų centre po pertraukos jau devintą kartą surengtas konkursas „Pamario talentai“. Tarp 25 da­lyvių iš Klaipėdos, Šilutės, Tauragės, Kretingos, Palangos, Gargždų, Skuodo bei Nidos jame pasirodė ir Šilalės kul­tū­ros centro vaikų vokalo studijos solistė Sofia Merkelytė. 

Konkurse buvo kviečiami dalyvauti dainuojantys, šokantys, gro­jantys ar kitokį talentą turintys vaikai bei jaunuoliai, šokių ir muzikos grupės. Nugalėtojus aštuoniose nominacijose rinko kompetentinga komisija, kurią sudarė atlikėjai Valdas Lacko, Anastasia Kvit­chata (Ukraina), Rus­lanas Kirilkinas, Egidijus Jovaiša, Rytis Kostiuška, grupė „BeU“ ir kt. 

Šilalės kultūros centro vaikų vokalo studijos solistė S. Merkelytė buvo jauniausia konkurso dalyvė (jai dar tik 4 metai). Po visų pasirodymų komisija apdovanojo geriausius dainininkus, instrumentalistus, šokių bei atlikėjų grupes. Nominacija už charizmatiškiausią pasiro­dymą ir Sei­mo nario Zigmanto Balčyčio įsteigtas 200 eurų prizas atiteko šilališkei solistei S. Mer­kelytei.

Džiaugiamės puikiu pripažinimu bei tikimės ir ateityje dalyvauti panašiuose konkursuose.

Orinta MERKELIENĖ 

Šilalės kultūros centro vaikų vokalo studijos vadovė 

Sergėjaus GVILDŽIO nuotr.