Šilalėje – naujas, modernus „Antėja“ procedūrų kabinetas!

Bendrosios praktikos slaugytoja Agnė Gudauskė Bendrosios praktikos slaugytoja Agnė Gudauskė

Gera savijauta ir sveikata yra kokybiško, pilnavertiško gyvenimo pagrindas, o nuo šiol Šilalės gyventojai pasirūpinti savo sveikata galės daug greičiau ir patogiau, nes nuo sausio 10 d.  duris atveria naujas „Antėja” procedūrų kabinetas! Naujasis padalinys įsikūrė Maironio g. 20A, šilališkiams gerai pažįstamos senosios vaistinės patalpose.

Šilalės rajono gyventojai kviečiami atlikti reikalingus kraujo, kitus laboratorinius tyrimus bei pasiskiepyti nuo er­kinio encefalito, gripo, pneumokokinės infekcijos ar roto viruso. Taip pat čia bus atliekami ir COVID-19 antigeno testai. Svarbu prisiminti, jog reguliarūs tyrimai padės suprasti, kaip, laikui bėgant, keičiasi jūsų kūnas, ir priimti teisingus sprendimus, sprendžiant sveikatos klausimus.

Atidarymo proga atvykstančiųjų laukia DOVANA – nemokamas feritino tyrimas. Do­va­na pasinaudoti bus galima iki kovo 15 d. Norintys ja pasinaudoti kviečiami su savimi turėti informacinę skrajutę (jeigu radote savo pašto dėžutėje) arba apie šį pasiūlymą apsilankymo metu pasakyti aptarnaujančiam personalui. 

Visų, norinčių pasi­naudoti procedūrų kabineto teikiamo­mis paslaugomis, lauk­sime kiekvieną darbo dieną, nuo 8 val. iki 16.30 val. Re­gist­ruo­kitės savitarnos sistemoje www.anteja.lt, bendruoju klientų aptarnavimo cent­ro telefonu (8-700) 5-55-11 arba el. p.: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Mūsų ko­manda su nekantru­mu laukia Jūsų vizito!

Savo sveikatą patikėkite profesionalams! 

(Užs. Nr. 5)