„Tele2“ pasiūlymai namams

Rudenį daugiau laiko praleidžiame namuose, to­dėl dabar itin palankus metas išsirinkti na­mams skirtus išmaniuosius įrenginius už ypa­tingą kainą. Pasiūlymais jau dabar galima pasi­naudoti operatoriaus salonuose ir interneti­nėje parduotuvėje www.tele2.lt. 

„Kokybiškam laikui namuose svarbūs ir iš­ma­nieji įrenginiai. Svarstantiems apie naują te­levizorių, robotą dulkių siurblį ar išmaniosios televizijos pa­ketą, šiuo metu siūlome itin patrauklias sąlygas jiems įsigyti“, – sakė Petras Ma­­siulis, „Tele2“ gene­ralinis direktorius. 

Televizoriai su 1 Eur pradine įmoka 

Tiems, kas svajoja apie naują televizorių – geros naujienos. Dabar užsakant televizorių su 24 mėn. „Tele2 Laisvo interneto“ planu, pradinė televizoriaus įsigijimo įmoka yra tik 1 Eur. „Tele2 Laisvo interneto“ plano kaina prasideda vos nuo 4,90 Eur/mėn. 

Be jokio pabrangimo galima įsigyti vieną iš pasiūlyme dalyvaujančių „Xiaomi“, „Samsung“, „LG“, „Sony“, „Hisense“ ar „TCL“ gamintojų modelių. 

Pavyzdžiui, puikus pasiūlymas šiuo metu taikomas ypač gera vaizdo ir garso kokybe pasižyminčiam televizoriui „Xiaomi Mi Led TV 4A 32EU“. Itin lengvas – vos 4 kg, patogiai ir paprastai tvirtinamas prie sienos bei turintis net 8 GB vidinę atmintį. Nustebins ir ryškus HD raiš­kos ekranas, vaizdą atkuriantis 1366x768 pikselių kokybe. 

Užsakant šį televizorių su 24 mėn. interneto planu ir pasirašant 36 mėn. įrangos pirkimo sutartį, jo kaina – tik 4,66 Eur/mėn. Mokant visą sumą iškart – tik 169 Eur.

Geras televizorius be išmaniosios televizijos – kaip automobilis tuščiu baku. „Tele2 išmanioji televizija“ turi didžiausią turinio biblioteką Baltijos šalyse ir praleistų tiesioginių transliacijų peržiūros galimybę iki 7 d. Sutaupyti galima išmaniąją televiziją įsigijus kartu su „Tele2 Laisvo interneto“ planu. Tokio bendro paslaugų paketo kaina prasideda nuo 19,90 Eur/mėn.

Jei dvejojate ar nenorite ilgalaikių įsipareigojimų, išbandykite visiškai nemokamai be sutarčių dovanoja­mą „Tele2 išmaniosios televizijos“ 3 mėn. paketą „TV+Filmai“.

Pasiūlymas galioja, užsisakant „Tele2 Laisvo interneto“ planą ir pasirašant 24 mėn. sutartį. Modemo kaina į pasiūlymą neįtraukta ir prasideda nuo 2,5 Eur/mėn.

Robotai dulkių siurbliai – nuo 6,99 Eur/mėn.

Šiuo metu su bet kuriuo pasirinktu „Tele2 Laisvo interneto planu“ ir 24 mėn. sutartimi galima įsigyti vieną iš dviejų vartotojų pamėgtų siurblių robotų.

Siurblį „Ecovacs Deebot 500“ įsigysite su 1 Eur pradine įmoka už 6,99 Eur/mėn. Mokant visą sumą iš karto, šis dulkių siurblys kainuos vos 169 Eur. Išmanusis siurblys surenka dulkes bei nešvarumus net iš sunkiai pasiekiamų namų zonų, saugosi ir išvengia kliūčių, o pritrūkęs energijos pats nukeliauja iki maitinimosi stotelės.

Kitas siurblys robotas „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ ypatingas tuo, jog ne tik siurbia dulkes, bet ir plauna grindis. Šį išmanųjį siurblį dabar įsigysite su 3 Eur pradine įmoka už 8,99 Eur/mėn. Mokant visą sumą iškart – 219 Eur.

Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas suži­nosite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose arba pa­skam­binę telefonu 117. 

Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Akcijos laikas bei įrenginių kiekis – riboti. 

Jovita JARUTIENĖ

Atnaujinta Ketvirtadienis, 10 rugsėjo 2020 13:37