Miesto šeimininkams netvarka akių nebado

Apie apleistą miesto tvenkinio pakrantę, pro kurią eina pėsčiųjų takas, „Šilalės artojas“ jau yra rašęs. Deja, miesto šeimininkai – užsidengę akis ir užsikimšę ausis. Tačiau miestiečiai kategoriškai nelinkę taikstytis su šitokiu apsileidimu: jų nuomone, ne­tvarka, jei miesto serniūnija negali užtikrinti tvarkos...

„Jūs tik pažiūrėkit – prižėlę menkaverčių krūmų, šakų, šakelių raizgalynė! Kelis metus nešienauta žolė ir pūvančių lapų krūvos – pati geriausia ganykla erkėms. Ne vienam praeiviui negėda ir pačiam į tokią vietą švystelėti kokią šiukšlę, juk vis tiek šabakštynas... Nepuošia pakrantės ir apgriuvusios pašiūrės. Tad einant pėsčiųjų taku, norisi sukti akis į kitą pusę, nes vaizdas išties ne iš maloniųjų.

Tačiau kodėl miesto seniūnė toleruoja tokią netvarką? Kasmet ir jau daugelį metų? Ar čia tik nėra kaltas toks „nekaltas“ valdininkų nenoras „pyktis su žmonėmis“?

O gal yra kitaip: kai negali principingai pareikalauti, tai nebeturi ir valios?..“ – rašo „Šilalės artojui“ laikraščio skaitytoja (redakcijai pavardė žinoma – red. pastaba).

„Šilalės artojo“ inform.

Algimanto AMBROZOS nuotr.

Atnaujinta Antradienis, 16 balandžio 2024 08:37