SVARBU!

Dėl Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbto karantino Tauragės apylinkės teismo Tauragės, Šilutės ir Šilalės rūmuose iki kovo 30 d. gyventojų aptarnavimas bus organizuojamas nuotoliniu būdu.

Bendra informacija šiuo laikotarpiu bus suteikiama, dokumentų priėmimas, registracija ir išdavimas vyks elektroninėmis priemonėmis: telefonu, el. paštu, EPP sistemoje, e.pristatymas sistemoje.

Atidedami žodiniai teismo posėdžiai (proceso dalyviai bus asmeniškai informuoti apie naujas posėdžių datas), išskyrus atvejus, kai teismo posėdis bus susijęs su būtinų veiksmų atlikimu (kardomųjų priemonių skyrimo, vaiko laikino paėmimo beikitais skubiais atvejais);

Nevykdomas asmenų susipažinimas su bylomis teismo patalpose (interesantams ir bylų dalyviams, jų atstovams siūloma jungtis prie Lietuvos teismų elektroninių paslaugų portalo, naudojantis elektroninėmis ryšio priemonėmis).

Prašome kreiptis šiais kontaktais:

Tauragės rūmai:

el. p.: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel. (8-446) 6-17-19.

Šilutės rūmai:

el. p.: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel. (8-441) 6-16-10.

Šilalės rūmai:

el. p.: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel. (8-449) 7-42-90.

Būkime saugūs, sveiki ir atsakingi!

Atnaujinta Pirmadienis, 16 kovo 2020 10:59