Pasidžiaugėme tuo, ką patys padarėme

Rugpjūčio 6-ąją Palentinio seniūnijos gyventojai rin­kosi į bendruomenės ir seniūnijos  prog­ramos „Stiprin­ti bendruomeninę veiklą savi­val­dybėse“ projektų užbai­gi­mo proga surengtą šven­tę.

2019 m. įgyvendinant projektą „Sportas – sveikata jaunam ir senam“, buvo įsigyti 2 lauko treniruok­liai. Šiemet vykdėme projektą „Aktyvus laisvalaikis“ ir įsigijome vandens dviratį bei gelbėjimosi liemenes. Abiem projektams įgyvendinti trūko lėšų, todėl dalį jų paaukojo seniūnijos gyventojai, likusius prisidėjo bendruomenė iš savo 2 proc. gautos paramos.

Atidarymo metu buvo perkirpta juosta, bendruomenės pirmininkas Kazys Rakickas padėkojo visiems už pagalbą, ypač – Linai Misevičienei, kuri parašė abu projektus. Labiausiai prisidėjusiems buvo įteiktos padėkos – knygos. Pirmininkas linkėjo visiems daugiau sportuoti ir gražinti savo seniūniją.

Norinčiųjų išbandyti treniruoklius ir paplaukioti 

dvi­­račiu buvo labai daug, susidarė net eilutė. Bend­rau­­dami vaišinomės nuostabaus skonio šašlykais, kuriuos paruošė A. Laurinavičius, už kitas vaišes dėkojame Palentinio seniūnijai. Norėtųsi tikėti, kad mū­sų seniūnija, kuriai vadovauja seniūnė Miglė Zy­bar­tienė ir bendruomenės pirmininkas Kazys, ir toliau kurs gražią bei saugią aplinką, kurioje gyvename.

Gražina LAURINAVIČIUTĖ

Palentinio bendruomenės narė 

AUTORĖS nuotr.