„Varlės“ atidarymo Šilalėje proga – dalis prekių už pusę kainos

Viena populiariausių elektroninės prekybos parduotuvių „Varlė.lt“ sparčiai plečiasi. Rugsėjo 25–26 d. Į naujos parduotuvės atidarymo šventę kviečiami ir Šilalės miesto gy­ventojai bei svečiai. 

Klientų laukia dovanos ir kitos malonios staigmenos: dalį prekių bus galima įsigyti už pusę kainos ar su didele nuolaida. Pavyzdžiui, naujas 81 cm įstrižainės televizorius „Shivaki“ kainuos tik 99 eurus, atnaujintas kompiuteris – vos 69 Eur, belaidės ausinės sportui – 12,24 Eur, o 50 vnt. vienkartinių medicininių kaukių – tik 5,99 Eur. 

Nors karantino metu parduotuvės buvo uždarytos ir visa prekyba persikėlė į internetą, pasibaigus apribojimams, žmonės vėl plūdo apsipirkinėti įprastai. Prekių kainos internete ir parduotuvėje iš esmės tokios pat. 

„Daugeliui žmonių apsipirkimas parduotuvėje yra labiau priimtinas. Jie nori apžiūrėti prekes, išsirinkti, pasikonsultuoti, sužinoti, kur galės grąžinti prekę, jeigu ji bus brokuota, ar sudaryti lizingo sutartį, jei nepavyksta internetu. Parduotuvėje viskas daug aiškiau ir patikimiau nei tolimas internetas. Internetinė parduotuvė – tik kaip papildoma apsipirkimo galimybė, pridėtinė vertė“, – sako prekybos tinklo „Varlė.lt“ įkūrėjas verslininkas Marius Butauskas. 

Kadangi didžiausias „Varlės“ asortimentas – buitinė technika ir elektronikos prekės, konsultacijos žmonėms yra labiau reikalingos nei perkant pieną ar knygas.

„Šaldytuvas ar skalbimo ma­šina perkami kartą per keletą metų, tad norisi išsirinkti atsakingai bei pasikonsultuoti. Žinoma, žmonės gali ir patys susirinkti informaciją, paskaityti komentarų bei atsiliepimų, bet kol išsiaiškins specifinius dalykus, sugaiš ne­mažai laiko. Jį taupo mūsų kon­­sultantai“, – sako M. Bu­taus­­kas. 

Prie „Varlės“ tinklo Jurbar­ke, Šakiuose ir Šilalėje prisijungė bendrovė „Optita“, šiuose rajonuose mažmeninėje rinkoje žinoma jau 22 metus. 

„Puikiai suprantame, kad ne­turint didelio tinklo, išgyven­ti darosi sunku. Nuo 2003-ių­jų iki praėjusių me­tų dirbome su ži­nomu prekiniu ženk­lu, ta­čiau, pa­sikeitus situacijai, pasi­rin­ko­me „Varlę“, nes tai ino­vatyvi, greitai prisitaikanti, lanks­ti kompanija“, – sako UAB „Op­­tita“ savininkas ir vadovas Dai­­nius Bergelis.

Verslininkas neslepia, jog būtent karantinas ir privertė jį imtis greitų sprendimų. 

„Varlė.lt“ internetinė par­duo­­tuvė yra labai populiari, ir mes tikimės daug užsakymų“, – neslepia lūkesčių D. Berge­lis.

Nauja „Varlės“ parduotuvė Ši­lalėje įsikūrė Dariaus ir Gi­rė­no g. 24. Jos atidarymas – puiki proga apsipirkti pigiau. 

Atnaujinta Penktadienis, 25 rugsėjo 2020 13:05