Savo vaiko sveikata rūpinkitės ne dėl „varnelės“

Dabar ikimokyklinukams ir moks­leiviams net perpus pigiau atliekamas 7 profilaktinių tyrimų komp­lektas „Medicina practica“ laboratorijoje. Nauji mokslo metai – visai čia pat. Paskubėkite!

Labai klysta tie tėveliai, kurie mano, kad darželiai ir mokyklos tik gaišina jų laiką, kasmet rugsėjį pareikalaudami vaiko sveikatos pažymos. Aišku, ji tampa „popierėliu“, jei atžala patikrinama tik dėl „varnelės“. Todėl labai svarbu dėl savo vaiko sveikatos pasistengti labiau.

Kasmet šalyje daugėja sergančių vaikų. Juos jau kamuoja ir suaugusiųjų ligos. Norint geriau įvertinti sveikatos būklę, vien tik bendro kraujo tyrimo per maža. Todėl „Medicina practica“ laboratorija suteikia galimybę pasirinkti išsamesnį vaikų profilaktinį ištyrimą.  

Sudarytame komplekte – 6 kraujo (vienas paėmimas) ir 1 šlapimo tyrimai. Jie atskleidžia vaiko organizmo daugelio sistemų būklę.

Bendrasis kraujo tyrimas – tai atskaitos taškas, įvertinant sveikatos pokyčius. Bendrasis baltymo tyrimas – bendros organizmo, mitybos būklės, patinimų įver­tinimas. Gliukozės tyrimas – energijos šaltinio rodiklis - perspėja dėl cukrinio diabeto. Kalcio tyrimas parodo kaulų būklę. Feritino tyrimas leidžia anksti pastebėti geležies stokos anemijos grėsmę. Vitamino D tyrimas – imuninės sistemos atspindys. Bendrasis šlapimo tyrimas – inkstų ir šlapimo takų veik­los rodiklis.

Gerai žinoma, jog liga lengviau sustabdoma, kai ji anksti diagnozuojama. O jeigu tyrimai parodo, kad jūsų vaikas yra sveikas, būna daug ramiau gyventi ir džiaugtis jo pasiekimais.

Beje, kiekvieno vaiko, akcijos metu

     išsityrusio „Medicina practica“

       laboratorijoje, laukia dovana –

            firminis atšvaitas!

AKCIJA vaikams iki 18 metų! Tik 19 Eur (net 50 proc. nuolaida) tyrimų komplektui – 6 kraujo (vienas paėmimas) ir 1 šlapimo tyri­mai – „Medicina practica“ laboratorijoje Šilalės ligoninėje (Vytauto Didžiojo g. 19, tel. (8-449) 4-67-63). Pas mus - aukščiausi kokybės standartai. Prieš tyrimą būtina bent 12 val. nevalgyti. Iš anksto registruotis nereikia. Akcija vyksta iki rugsėjo pabaigos.

Interneto svetainė: www.medicinapractica.lt. 

Atnaujinta Antradienis, 22 rugpjūčio 2017 08:45