Kelio ženklai – vidury aikštelės

Pagrindinėje miesto gatvėje, ties pašto ir prekybos centro pastatu, jau yra įvykusios bent kelios avarijos. Ir nors iki šiol jos baigėsi palyginti laimingai, o labiausiai nukentėjo tik ant šaligatvio iš­ri­kiuoti vazonai bei kelio ženklai, šilališkiai stebisi, kad niekas nesiima užbėgti už akių didesnei nelaimei. 

„Keistas pasirinkimas nei šiokioj, nei tokioj vietoj statyti kelio ženklus ir dviračių stovus. Kokia galva reikia mąstyti, kad įkurdintum dviračių stovą automobilių stovėjimo aikštelės viduryje, ant važiuojamosios dalies? Negi negalima pastumti kiek įmanoma toliau, o ne įrengti tarsi specialiai taip, kad trukdytų ir vairuotojams, ir pėstiesiems“, – replikavo „Šilalės artojo“ skaitytojas Zenonas.

Jo žodžių tikrumu abejoti tikrai neverta – nuotraukoje užfiksuotas vaizdas, kaip atrodo neatidaus vairuotojo gerokai stumtelėtas kelio ženklas ir aplamdytas dviračių stovas...

Taigi tiems, kurie yra atsakingi už tvarką šioje teritorijoje, pats laikas imtis veiksmų, kad neprisišauktų dar didesnės bėdos.

Žydrūnė MILAŠĖ

AUTORĖS nuotr.

 

Atnaujinta Penktadienis, 17 gegužės 2024 08:06