Žmonių su negalia sporto festivalis Klaipėdoje

2019 m. rugpjūčio 17 d. Klaipėda kviečia į sporto festivalį, kuriuo siekiama atkreipti dėmesį bei ugdyti neįgaliųjų, gyvenančių mūsų bendruomenėje, supratimą apie sporto ir fizinio aktyvumo svarbą gyvenimo kokybei. Tai nemokama galimybė visų amžiaus grupių ir visų negalios formų žmonėms susiburti, pabendrauti, pasportuoti, gerai praleisti laiką.

Pirmasis Žmonių su negalia sporto festivalis Klaipėdoje įvyko praėjusių metų rugpjūtį. Pernai šventėje dalyvavo apie 200 dalyvių iš įvairių Lietuvos miestų, šiemet ruošiamės priimti dar gausesnį būrį dalyvių.

Festivalyje bus galima parungtyniauti ar išbandyti save arti 20-ies neįgaliesiems adaptuotų sporto šakų. Tai ir paplūdimio tinklinis, integruotas krepšinis ir futbolas, orientavimosi sportas, smiginis, kulkinis šaudymas, sunkumų kilnojimas, baudų mėtymas, stalo tenisas, rankų lenkimas, badmintonas, lenktynės vežimėliais, mankštos, zumba ir dar gausybė kitų įvairių rungčių.

Dalyvavimas festivalyje yra nemokamas, visų užsiregistravusių ir bent vieną rungtį išbandžiusių dalyvių laukia atminimo medaliai, aktyviausiems bus įteikti firminiai festivalio marškinėliai bei kiti vertingi prizai. Komandinėse varžybose bus kovojama dėl nugalėtojų taurių.

Renginys vyks šeštadienį, rugpjūčio 17 d., 10 val. 16 val. Klaipėdos miesto stadione (Sportininkų g. 46). Išankstinė registracija į komandinių sporto šakų varžybas el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki rugpjūčio 16 d.

Registracija renginio vietoje: 10–10.45 val.

PROGRAMA

10–10.45 val. – registracija;

11 val. – festivalio atidarymo programa;

12.30–16 val. komandinės ir individualios rungtys, apdovanojimai.

Renginį organizuoja BĮ Klaipėdos miesto lengvosios atletikos mokykla, Klaipėdos savivaldybės administracija.

Esant būtinybei, renginio programa gali būti pildoma ar keičiama.

Išsamesnė informacija teikiama tel. (+370-606) 1-08-58.