Šilalėje motorolerių sezonas atidarytas

Birželio 10-ąją vyko jau tradicija tapęs „Šilalė Scooter Season Opening“ renginys, kurį or­ganizuoja Šilalės rajono vi­suo­meninių jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“.

Dalyviai, suvažiavę ne tik iš Šilalės miesto bei rajono, bet ir iš Tauragės, Ukmergės, Pane­vėžio ir netgi Vilniaus, renginį pradėjo įspūdinga kolona Šila­lės gatvėmis. Šventė vėliau tęsėsi Spor­to ir laisvalaikio cent­ro aikštelėje bei Kovo 11-osios gatvėje, kur dalyviai var­žėsi „dragų“, slalomo, lėto važiavimo rungtyse bei garsiausio ir tyliausio motorolerio rinkimuose. Motorolerių šei­mininkai turėjo progą pademonstruoti savo išpuoselėtus „ratus“ gražiausio motorolerio konkurse. Geriausiai pasirodę da­lyviai apdovanoti rėmėjų įs­teigtais prizais.

Dėkojame prie renginio organizavimo prisidėjusiems Simonai Kanapinskaitei, Domi­nykui Vaičekauskui, Evaldui Mikalauskui, Tomui Vyšniauskui, Domui Lankauskui, Eiman­tui Gumuliauskui, Gustui Zaran­kai, Gabijai Jakaitei, Austėjai Paulauskaitei bei Viltei Kybartaitei. Taip pat rėmėjams „Eurobiuras“, „Jonvaira“, „Liberty Beach“, „Moto Sprintas“, „Tau­rų parkas“ bei informaciniam rėmėjui laikraščiui „Šilalės artojas“.

„Apskritojo stalo“ inform. ir nuotr.